Haussa juristi kiinteistöryhmään

HPP Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Palveluksessamme on yli 70 juristia. Koko henkilökuntamme määrä on noin 125.

HPP on erikoistunut olennaiseen. Panostamme asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseen tarjoamalla korkean lisäarvon juridisia ratkaisuja. Tämä edellyttää asiakkaidemme liiketoiminnan syvällistä ymmärtämistä sekä sitä, että asiakkaillamme on aina käytössään juuri oikea määrä oikeanlaista juridista osaamista. Kansainväliset katalogit ovat noteeranneet osaamisemme korkealle tasolle jo pitkään.

Ympäristö, Kiinteistöt & Rakentaminen – ryhmämme asiakkaita ovat muun muassa kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät, käyttäjät sekä teolliset- ja infratoimijat, joita avustamme muun muassa kiinteistökaupoissa, kiinteistökehityshankkeissa ja rakennusprojekteissa sekä muissa kiinteistöliitännäisissä asioissa.

Haemme nyt kiinteistöryhmään vahvistukseksi uransa alkuvaiheessa olevaa Associate-juristia.

Sinulla on kokemusta joko opintojen tai työn kautta erilaisista kiinteistöjärjestelyistä. Tärkeintä kuitenkin on aito kiinnostunut kiinteistöjuridiikkaan ja halu oppia uutta.

Odotamme, että sinulla on vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa sekä valmiudet toimia asianajotoimistossa. Osaat toimia itsenäisesti ja osana ryhmää. Arvostamme, että sinulla on positiivinen, palvelualtis asenne ja halu kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielitaito on eduksi.

Meillä pääset työskentelemään haastavissa ja monipuolisissa projekteissa sekä kehittymään mutkattomassa työyhteisössä, jossa ihmiset jakavat osaamistaan. Tarjoamme osaavan joukkueemme täyden tuen menestymisellesi.

Hae tehtävään tallentamalla hakemusasiakirjat (ansioluettelo, hakukirje palkkatoiveineen) järjestelmäämme linkin kautta viimeistään 14.8.2022.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Partner Jari Tuomala (puh. 040 553 1010) ja/tai Partner Leif Laitinen (puh. 044 750 5610).

Lisätietoa kiiinteistöryhmämme palveluista https://hpp.fi/palvelut/kiinteistot/ sekä viimeaikaisista toimeksiannoistamme.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä