HPP Asianajotoimisto teknologia

Teknologia

HPP Asianajotoimisto teknologia

Suomen johtavan ja suurimman teknologiajuridiikan tiimin asiantuntijoilla on pitkä kokemus teknologiayritysten palvelemisesta. Asiakkainamme on järjestelmien toimittajia sekä tilaajia, kuten pankkeja, vakuutuslaitoksia, pörssiyhtiöitä ja myös kasvavia teknologiayrityksiä.

Hoidamme jatkuvasti vaativia toimitus-, hankinta- ja ulkoistusprojekteja sekä ohjelmistotuotteisiin ja järjestelmiin liittyviä toimitus-, hankinta-, palvelu- ja lisenssisopimuksia. Lisäksi kehitämme uusia sopimusmalleja. Vahvuutemme näkyy usein pitkäkestoisissa ja merkittävän taloudellisen intressin omaavissa laajoissa ja liiketoimintakriittisissä ulkoistamis- ja hankintaprojekteissa.

Tutustu tiimiin

HPP:n teknologiatiimi on yksi maineikkaimmista asiantuntijatiimeistä Suomessa ja kansainvälisesti arvostettu. Tiimi on alan toimijoiden arvioima yhdeksi johtavista sekä kansainvälisissä oikeudellisissa listauksissa että suomalaisissa IT-alan julkaisuissa. Autamme laajasti digitalisaation luomissa juridisissa sopimushaasteissa ja myös uusissa liiketoimintamahdollisuuksissa, esimerkiksi tietosuojaa ja ohjelmistoja koskevissa kysymyksissä. 

The team of HPP Attorneys has a deep knowledge in IT contract law

Chambers Europe

Asiantuntijasi myös liiketoiminnan digitalisaatioon liittyvissä kysymyksissä 

Olemme säännöllisesti mukana digitalisaatioon liittyvissä projekteissa avustamassa sekä datan luonnissa ja käytössä että IP -omistusoikeus- ja -suoja-asioissa. GDPR-neuvonnassa asiantuntijamme varmistavat säännösten noudattamisen toteutumisen, sopimusluonnosten teon sekä neuvonannon tietoturvaloukkauksissa.

Olemme erikoistuneet eri sektoreita yhdistäviin teknologioihin, kuten fintech ja cleantech. Asiantuntijamme avustavat myös start-up -yrityksiä ja kasvavia teknologiayrityksiä kehittämään uusia ja innovatiivisia teknologioita.

VALITTUJA REFERENSSEJÄ

Artikkelit

Teknologia

Yhteys­henkilöt

Ota yhteyttä