HPP Asianajotoimisto Rakentaminen

Rakentaminen

kattoikkuna 2

HPP:n rakennustoimialan asiantuntemus kattaa kaikki kohdetyypit toimitila- tai asuntorakentamisprojekteista aina laajamittaisiin logistiikkakeskus-, ydinvoimala-, datakeskus-, jalostamo- ja muihin vastaaviin erityisrakennusprojekteihin. Autamme asiakkaitamme niin uudisrakennus-, peruskorjaus- kuin konversiohankkeissakin. Rakennushankkeiden osalta asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme soveltuvan urakkamallin valinnassa ja urakkasopimusten laatimisessa ja neuvottelussa. Meillä on pitkä kokemus kotimaisten YSE-pohjaisten urakkasopimusten lisäksi myös allianssiurakkasopimuksista ja esimerkiksi kansainvälisissä rakennusurakoissa usein käytetyistä FIDIC- ja Orgalime -pohjaisista urakkasopimuksista.

Professional, swift and not complicating things. High value for money.

LEGAL 500

Asiakkaiden tukena myös rakennuttamis­hankkeiden jälkeen

Rakennuttamistoiminnassa asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat asiakkaidemme kanssa kaikki rakennuttamishankkeiden eri vaiheissa tarvittavat juridiset toimenpiteet. Toimimme asiakkaiden tukena myös rakennushankkeiden jälkeen valvoen heidän etuaan esimerkiksi lisä-, muutostyö- ja takuuvastuuasioissa. Neuvonannon kohteena ovat sekä kohdetason kysymykset että hankkeiden kaupallinen suunnittelu ja toteutus sekä mahdolliset kauppaprosessit.

Huolehdimme siitä, että kaikki projektiin osallistuvat asiantuntijamme työskentelevät saumattomasti edistäen hanketta yhdessä asiakkaan ja asiakkaan yhteistyökumppanien kanssa projektin kaikissa vaiheissa.

Palvelumme kattavat myös kaikki urakkariitatilanteet ja niihin liittyvät oikeudelliset toimenpiteet.

VALITTUJA REFERENSSEJÄ

Artikkelit

Rakentaminen

Yhteys­henkilöt

Ota yhteyttä