Asian­tuntemus

Syvällisen liiketoimintaymmärryksen ja toimialatuntemuksen avulla varmistamme, että asiakkaillamme on aina käytössään olennaista osaamista ja parhaat asiantuntijat. Kansainvälisesti tunnustettuja vahvuuksiamme ovat esimerkiksi digitalisaatioon, tietosuojaan ja teknologiaan liittyvät oikeudelliset kysymykset, uusiutuvan energian hankkeiden kokonaisvaltainen juridinen hallinta niiden elinkaaren ajan sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyvät prosessit. Riidanratkaisutiimimme on yksi Suomen suurimmista ja ratkoo erimielisyyksiä laajasti eri toimialoilla.

Haluamme ratkaista asiakkaidemme ongelmat konstailemattomasti ja laadukkaasti. Meille on tärkeää toimia vastuullisen yhteiskunnan puolesta ja tukea myös asiakkaitamme vastuullisten ratkaisujen löytämisessä. Olemme kumppaneita niin keskenämme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Sujuvan yhteistyömme tuloksena syntyy osaavin asiakastiimi.

Referenssit

rakennus 2
Kiinteistöt

HPP avusti Auratum Kiinteistöjen hallinnoimaa AKR Tuottoa liikerakennuksen omistavan kiinteistöyhtiön osakkeiden myynnissä

HPP edusti Eltel Group Oy:tä ja Eltel Networks Oy:tä korkeimmassa hallinto-oikeudessa
Transaktiot

HPP avusti Elvera Oy:tä Voimatel Oy:n sähköverkkoliiketoiminnan ostossa

hpp-lahti-kulma
Kiinteistöt

HPP avusti Luhta-Kiinteistöjä Lahden keskustassa sijaitsevien kiinteistöjen myynnissä

Ota yhteyttä