HPP Intellectual property

Immateriaali­oikeudet

HPP Intellectual property

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus ja syvällinen asiantuntemus immateriaalioikeuksista. Neuvomme asiakkaitamme esimerkiksi aineettomien oikeuksien tunnistamiseen ja hankintaan liittyvissä asioissa, sekä kaikissa keksintöihin, patentteihin, malleihin, tavaramerkkeihin, tekijänoikeuksiin ja liikesalaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Neuvomme asiakkaitamme myös immateriaalioikeuksien loukkauksissa sekä erilaisissa IPR-sopimusriidoissa.

Olemme erikoistuneet tavaramerkkien ja mallien suojaamiseen, oikeuksien turvaamiseen, valvontaan, arvonmääritykseen ja strategiseen portfolion hallintaan. Ratkaisemme tavaramerkkien väärentämiseen, tuoteväärennöksiin ja rinnakkaistuontiin liittyviä haasteita niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Tutustu tiimiin

HPP_services

Lähestymistapamme on aina asiakaskeskeinen, ja pyrimme löytämään tehokkaimmat asiakkaan liiketoimintaa palvelevat oikeudelliset ratkaisut. Riitatilanteissa asetamme etusijalle sovintoratkaisun löytämisen, mutta viemme riidat tarvittaessa tuomioistuimeen tai välimiesmenettelyyn. Tiimimme laaja kokemus eri oikeudenaloilta yhdistettynä syvälliseen toimialatuntemukseemme antaa meille ainutlaatuiset valmiudet käsitellä ja ratkaista monimutkaisia immateriaalioikeuteen liittyviä haasteita.

Very reactive and efficient

LEGAL 500

Yhteistyötä eri oikeudenalojen kanssa

Neuvomme säännöllisesti asiakkaitamme erilaisissa transaktioihin ja yritysjärjestelyihin liittyvissä IPR-kysymyksissä ja työsuhteisiin liittyvissä IPR-asioissa, kuten työsuhdekeksinnöissä.

Olemme erikoistuneet myös lisensointiin ja palvelemme teknologiaan liittyvissä lisensointikysymyksissä sekä yleisissä lisenssi- ja sopimusasioissa.

Neuvomme franchising-asioissa sekä tuotteiden ja palvelukonseptien kaupallistamisessa sekä muissa myynnin ja markkinoinnin kysymyksissä. Tarjoamme suojaa myös sopimattomassa menettelyssä elinkeinotoiminnassa.

VALITTUJA REFERENSSEJÄ

Artikkelit

Immateriaalioikeudet

Yhteys­henkilöt

Ota yhteyttä