HPP_Insolvenssi_palvelut

Maksu­kyvyttömyys

HPP Insolvency EN

HPP:n asiantuntemukseen kuuluvat kaikki insolvenssioikeuden eri osa-alueet sekä niihin liittyvät oikeudelliset erityiskysymykset. Asiantuntijoidemme osaaminen perustuu usean vuosikymmenen kokemukseen. Toimimme insolvenssioikeuden kaikilla osa-alueilla, kattaen yrityssaneerausmenettelyiden selvittäjinä toimimisen ja konkurssipesien pesänhoidon. Erityisosaamisemme on asiakkaidemme käytössä myös rahoitus- ja yritysjärjestelyprojekteissa.

Tutustu tiimiin

HPP:n maksukyvyttömyystiimi ymmärtää insolvenssioikeuden lisäksi myös yrittämisen haasteita eri sidosryhmien näkökulmasta, sillä tiimin kokemus on sekä pitkää, syvää että monipuolista. Juristimme ovat  toimineet aktiivisesti tuomioistuimissa ja avustaneet asiakkaita lukuisissa vaativissa rikos- ja siviilioikeudenkäynneissä. Tiimistä löytyy mittavaa välimieskokemusta ja asiantuntijat ovat toimineet sekä velkojien edustajana että konkurssi- ja selvittäjähallinnossa. Juristeiltamme löytyy lisäksi osaamista mm. immateriaali- ja työoikeudesta, julkisista hankinnoista, rahoituksesta ja riidanratkaisusta.

Top-level expertise.

Chambers Europe

Johtavaa insolvenssimenettelyn kehittämistä

Asiantuntijamme ovat vahvasti edustettuina insolvenssimenettelyn kehittämishankkeissa Suomessa. Olemme toimineet muun muassa konkurssiasiain neuvottelukunnan puheenjohtajana, Suomen Asianajajaliiton nimittämänä jäsenenä konkurssilain tarkistushankkeessa ja jäseninä eri kansainvälisissä insolvenssijärjestöissä.

Tiimimme on noteerattu kansainvälisesti yhtenä maan johtavista insolvenssioikeuden erityisosaajista.

VALITTUJA REFERENSSEJÄ

Artikkelit

Maksukyvyttömyys

Yhteys­henkilöt

Ota yhteyttä