Haemme Senior Associatea tai Senior Counselia immateriaalioikeusryhmäämme

Senior Associate tai Senior Counsel 

Tässä tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti immateriaalioikeuden eri osa-alueilla kattaen mm. patentti-, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeudelliset kysymykset, vaativien sopimusten laatimisen ja niihin liittyvät neuvottelut sekä transaktioihin ja yritysjärjestelyihin ja työsuhteisiin liittyvät IPR-asiat.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti kotimaisia ja kansainvälisiä suuria ja keskisuuria yrityksiä ja yhteisöjä.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi olet immateriaalioikeuden monipuolinen syväosaaja, olennaiseen keskittyvä ja asiakaslähtöinen juristi, jolla on vähintään viiden-seitsemän vuoden kokemus immateriaalioikeuden ja sen eri osa-alueiden soveltamisesta. Innostut ryhmän ja sen liiketoiminnan kehittämisestä sekä asiakashankinnasta ja tuot siihen oman vahvan panoksesi. Hoidat itsenäisesti isojakin kokonaisuuksia ja osaat johtaa ja organisoida tiimin sisäistä työskentelyä sekä koordinoida sitä myös toimiston muiden tiimiemme kanssa. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet joustava, käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen ja hyvä tiimipelaaja. Sinulla on vahva halu kehittyä edelleen oman alasi huippuasiantuntijana.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen toimenkuvan sekä haastavia ja monipuolisia toimeksiantoja mutkattomassa organisaatiossamme. Joustava hybridityömalli ja toimisto Helsingin ytimessä luovat erinomaiset puitteet työskentelylle. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde voimassa toistaiseksi.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi linkin kautta viimeistään 28.4.2024. Etenemme valintaprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa osakas Henrik af Ursin, puh. 050 362 9565 pe 19.4. klo 10–12 ja ma 22.4. klo 13–16.

Lisätietoa immateriaalioikeudet-ryhmämme palveluista https://hpp.fi/palvelut/immateriaalioikeudet/

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä