Anna-Stephanie Roubier ja Klaus Majamäki osakkaiksi

HPP Asianajotoimisto Oy on kutsunut asianajaja Anna-Stephanie Roubierin ja asianajaja Klaus Majamäen osakkaiksi 1.1.2021 lähtien.

Anna Roubierilla on laaja, yli 17 vuoden kokemus kilpailulainsäädännöstä EU-tasolla ja kansallisesti sekä ainutlaatuista osaamista EU:n kemikaali- ja tuoteregulaatiosta.

”Annan vahva osaaminen ja kokemus tukevat HPP:n visiota tarjota korkean lisäarvon palveluja asiakkaillemme sekä luoda heille erinomaisia asiakaskokemuksia. Annan panos HPP:n tulevaisuuden menestyksessä on merkittävä”, sanoo HPP:n toimitusjohtaja Markku Mäkinen.

Roubier on opiskellut myös College d’Europe:ssa (Bruges) ja työskennellyt muun muassa Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP:n Brysselin toimistossa sekä oikeudellisena neuvonantajana Euroopan kemikaalivirastossa. Hänen asiantuntemuksensa kattaa laajasti EU-oikeuden ohella oikeudelliset ja menettelylliset kysymykset kemikaaleista ja tuotteista.

Klaus Majamäellä on puolestaan vahva ja monipuolinen kokemus insolvenssioikeudesta. Hän on hoitanut itsenäisellä otteella menestyksekkäästi niin kotimaisia kuin kansainvälisiä insolvenssitoimeksiantoja ja -asiakkuuksia jo vuosien ajan. Insolvenssioikeuden lisäksi Majamäki on laajalti perehtynyt riidanratkaisuun sekä julkisiin hankintoihin.

”Olemme erittäin ilahtuneita Klausin ottaessa vastuullisempaa roolia Insolvenssiryhmässämme. Klausin laaja-alainen osaaminen ja kokemus sekä hänen asiakas- ja ratkaisukeskeinen tapansa toimia tuovat jatkossakin lisäarvoa asiakkaillemme. Klaus on vuosien ajan osoittanut erinomaisia yhteistyötaitoja sekä määrätietoista, asiakaslähtöistä otetta työssään, mikä vahvistaa HPP:n tavoitetta saavuttaa halutuin yhteistyökumppani status asiakkaiden keskuudessa”, HPP:n toimitusjohtaja Markku Mäkinen kertoo.


Anna Roubier
Partner
+358 40 519 2978
anna.roubier@hpp.fi

Anna Roubier on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Iso-Britanniasta ja hän on erikoistunut kilpailu- ja EU oikeuteen (LL.M, Bruges) College of Europe, Bruggen yliopistossa. Hänellä on myös Master of Laws -tutkinto Helsingin Yliopistosta. Roubier on työskennellyt HPP:llä vuodesta 2018 lähtien ja hän on ollut Suomen Asianajajaliiton jäsen 2007-2010 ja 2015 lähtien.

Klaus Majamäki
Partner
+358 50 3737 283
klaus.majamaki@hpp.fi

Klaus Majamäki on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta ja työskennellyt HPP:llä vuodesta 2008 lähtien. Majamäki on ollut Suomen Asianajajaliiton jäsen 2013 lähtien.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä