Nora Gahmberg on kutsuttu osakkaaksi 1.1.2012 lukien.

Hammarström Puhakka Partners Oy on kutsunut OTK Nora Gahmbergin yrityksen osakkaaksi 1.1.2012 lukien.

Kansainväliseen kauppaan ja siihen liittyvään logistiikkaan sekä offshore alan sopimuksiin erikoistunut Gahmberg vahvistaa entisestään yrityksen vahvaa merenkulkuun ja kuljetuksiin erikoistunutta praktiikkaa. Hän on suorittanut oikeustieteellisen tutkinnon sekä Suomessa että Ruotsissa.

Nora Gahmberg siirtyy yritykseen maailmanlaajuisen kanadalaisen öljy- ja kaasukuljetuksiin erikoistuneen Teekay Corporationin tytäryhtiön Teekay Petrojarl Productions AS:n palveluksesta. ”Toimiminen Pohjanmeren suurimman FPSO (öljyn- ja kaasuntuotantoon rakennettu tuotantoalus) operaattorin lakiasioiden parissa ja usean kansainvälisen asianajotoimiston asiakkaana auttoi näkemään ja ymmärtämään alaan liittyvät odotukset asiakkaan näkökulmasta ja herätti halun päästä hyödyntämään sitä käytännössä”, toteaa Gahmberg.

Toimitusjohtaja Markus Einiön mukaan osakkuus vahvistaa entisestään yrityksen markkinajohtajan asemassa olevan kansainvälisiin kuljetuksiin erikoistuneen praktiikan kykyä avustaa asiakkaita kansainväliseen kauppaan liittyvissä toimeksiannoissa. “Meri- ja kuljetusoikeuden lisäksi Noralla on vankka kokemus kansainvälisestä sopimusoikeudesta sekä yritysjärjestelyistä ja niihin liittyvistä Due Diligence –selvityksistä sekä offshore alan sopimuksista”, iloitsee Einiö.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä