Lakimies IP- ja teknologiaryhmään

Haemme nopeasti kasvavan IP- ja teknologiaryhmämme vahvistukseksi juristia, jolla on IT-toimialakohtaisen erityissääntelyn tuntemusta yhdistettynä asiakkaan liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus yhtiöjuristina tai asianajotehtävissä, ja valmius itsenäiseen työskentelyyn sekä halu kehittyä huippuosaajaksi toimialan johtavien juristien ohjauksessa. Koulutukseltasi olet OTM.

Työtehtävät sisältävät IT-sopimusjuridiikan rinnalla im­ma­te­ri­aa­lioi­keuden eri osa-aluei­siin (kuten tekijän-, tavaramerkki- ja patenttioikeus) liittyvää oikeudellista neuvontaa. Toi­mek­sian­tom­me ovat usein kan­sain­vä­li­siä, mikä edellyttää sinulta sujuvaa kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Hakijoilta odotamme erityisesti kykyä ja halua ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa. Keskitymme kaikessa työssämme olennaiseen. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä, joustavuutta ja tinkimätöntä työasennetta. Lupaamme, että meillä pääset kehittymään monipuolisesti ja tarjoamme osaavan joukkueemme täyden tuen menestymisellesi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.8.2017 mennessä osoitteeseen rekry@hpp.fi ja kirjoita otsikkokenttään ”Teknologiajuristi”.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa osakas Terho Nevasalo 9.8. keskiviikkona klo 14-15 ja 16.8. keskiviikkona klo 14-15 p. +358 40 558 7581.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä