HPP Asianajotoimisto Oy – Associate Trainee tammikuu 2018

Etsimme opintojen loppuvaiheessa olevia Associate Trainee -harjoittelijoita tammikuussa 2018 alkavalle harjoittelujaksolle. Harjoittelujakso kestää neljä kuukautta, jonka aikana työskentely on kokopäiväistä. Pääset tekemään laaja-alaisesti avustavan juristin tehtäviä, työskennellen kiinnostuksesi mukaan tiiviissä yhteistyössä joko M&A- tai ympäristötiimissä tai teknologiatiimissä sopimusjuridiikan parissa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa oikeudelliset selvitystyöt, tiedonhaut, sekä erilaisten asiakirjojen laatiminen. Työtehtävät M&A ja teknologiatiimissä ovat pääsääntöisesti englanniksi, joten erinomainen englannin kielen taito on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Ympäristötiimin Associate Traineena menestyksen takaa aito kiinnostus ympäristöoikeuteen sekä halu oppia ja kehittyä huippujuristiemme ohjauksessa.

Meillä pääset osaksi dynaamista ja mutkatonta HPP:n porukkaa sekä kehittämään osaamistasi haasteellisten työtehtävien kautta. Tarjoamme mahdollisuutta päästä työskentelemään myös ydintiimisi ulkopuolella ja laajentamaan kokemustasi myös muutamalta muulta liikejuridiikan osa-alueelta. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on mutkaton ja joustava asenne, sopivasti oma-aloitteisuutta ja rutkasti sinnikkyyttä tehtäviä suorittaessasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä 10.9. mennessä englanninkielinen hakemuksesi, CV ja opintosuoritusote yhtenä liitetiedostona osoitteeseen: trainee@hpp.fi. Merkitse otsikoksi kiinnostuksesi mukaan
Associate Trainee M&A / ympäristö / teknologia.

Lisää urasta HPP:llä ja harjoitteluohjelmistamme https://hpp.fi/ura/

Kyselyihin vastaa HR koordinaattori Marjo Laukkanen p. 0440799778 marjo.laukkanen@hpp.fi.

HPP osallistuu 6.10.2017 Finlandia-talolla Lakimiespäivän yhteydessä järjestettäville Oikkareiden rekrymessuille – tervetuloa messuille tapaamaan HPP:läisiä ja kuulemaan lisää traineeohjelmistamme.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä