Asianajaja Andrew Cotton HPP:n osakkaaksi

Hammarström Puhakka Partners Oy on kutsunut asianajaja Andrew Cottonin yrityksen osakkaaksi 1.11 2011 lukien. Cotton on erikoistunut kansainväliseen kauppa- ja yhtiöoikeuteen sekä IP- ja teknologia-alan oikeudellisiin kysymyksiin. Hän neuvoo niin suomalaisia kuin kansainvälisiä asiakkaita rajat ylittävässä liiketoiminnassa.

Andrewn osaaminen keskittyy erityisesti rajat ylittäviin yrityskauppoihin ja -järjestelyihin, IT-, teknologia-, cleantech- ja tietoliikennetoimialoihin. Hän on tehnyt asiakkaiden puolesta sopimuksia muun muassa merkittävien kansainvälisten tietoliikenneoperaattorien kanssa.

Cottonin mukaan HPP on erinomainen yritys, jolla on laaja asiakaskunta: ” Yrityksessä työskentelee lisäksi useita maan johtavia juristeja ja on hienoa saada mahdollisuus osallistua yrityksen hyvän markkina-aseman vahvistamiseen sekä kansainvälisen asiakaskunnan kasvattamiseen”.

Toimitusjohtaja Markus Einiön mukaan osakkuus heijastaa Cottonin korkean ammattitaidon lisäksi yrityksen halua tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempaa osaamista, jolla on todettu olevan merkittävää hyötyä asiakkaiden liiketoiminnoille.

HPP:n palveluksessa Cotton aloitti vuonna 2009.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä