HPP neuvonantajana Red Green Blue RGB Oy:n kaupassa

HPP:n yritysjärjestelyryhmä neuvoi osakas Antti Säiläkiven johdolla RGB Red Green Blue Oy:n (”RGB”) omistajia heidän myydessään yhtiön CapManin hallinnoimien rahastojen ja toimivan johdon omistamalle Bright Groupille.

RGB on johtava suomalainen esitystekniikkayhtiö, joka on erikoistunut data- ja videoalan esitystoteutuksiin, projisointeihin, näyttötekniikkaan, kameratuotantoon ja esitysmateriaalin tuottamiseen. RGB:n toiminta kohdistuu pääasiassa yritys- ja urheilutapahtumiin sekä festivaaleihin.

RGB:n oston jälkeen Bright Group -konserniin kuulu Suomessa RGB:n lisäksi tapahtumatekniikan suunnitteluun ja toteutukseen erikoistuneet Eastway Pro ja Moving Light, tapahtumamarkkinoinnin yritykset Eastway Impact, Tapaus ja Boogie Marketing, konsertteja ja muita yleisötilaisuuksia järjestävä Eastway Live sekä pääsylippujen myyntiyritys Menolippu. Ruotsissa Bright Group -konsernin suurin yksikkö on Starlight AB ja Norjassa Avab Cac AS.

Bright Groupin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot sekä konsernin pohjoismainen toimiva johto. Bright Group -konsernin liikevaihto RGB:n kaupan jälkeen on noin 90 miljoonaa euroa.

RGB:n kaupasta voi lukea lisää seuraavasta linkistä:

http://www.rgb.fi/

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä