HPP avusti Global Equipment Services and Manufacturing Inc. -yhtiötä (GES) sen strategisessa sijoituksessa JOT Automation Oy:n (JOT)

GES

HPP toimi GES:n oikeudellisena neuvonantajana GES:n tehdessä strategisen sijoituksen JOT Automation Oy:n. Järjestelyn myötä GESistä on tulossa merkittävä JOT:n omistaja.

HPP avusti GESiä kaikissa järjestelyyn liittyvissä juridisissa kysymyksissä, mukaan lukien järjestelyn rakenne, oikeudellinen due diligence –prosessi sekä investointiin liittyvien sopimusten  laatiminen ja neuvottelu.

JOT on oululainen tuotantoautomaatioon ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistunut yritys, jolla on liiketoimintaa Suomen lisäksi Virossa, Kiinassa, Italiassa, Unkarissa ja Yhdysvalloissa.

GES on Kalifornian piilaaksossa San Josessa pääkonttoriaan pitävä yritys, joka on erikoistunut elektroniikka- ja puolijohdeteollisuuden tuotannonohjaukseen ja testauslaitteiden suunnitteluun ja tarjoaa laitteiden suunnittelu- ja  valmistuspalveluita ja muita palveluita globaalisti.  GES toimii Yhdysvaltojen lisäksi Kiinassa, Intiassa, Vietnamissa ja Japanissa.

GES tiedote

JOT tiedote

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä