HPP avusti Auratumia Taivallahden Kasarmin kiinteistökehityshankkeessa

suunnitellut_toiminnot

Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva historiallinen Taivallahden autokomppanian kasarmialue saa uuden elämän käyttötarkoitusmuutoshankkeessa. Auratum-konserniin kuuluvaa Auratum Kiinteistöt Oy osti tyhjillään olleen kohteen Senaatti-kiinteistöiltä. Kohteen investori on Veritas Eläkevakuutus.

Kasarmialueelle entiseen autokomppanian autohalliin ja kasarmirakennukseen saneerataan päivittäistavarakaupan tiloja, hoiva- ja palveluasumisen yksikkö, toimisto- ja kokoontumistiloja, ravintola- ja liiketilaa sekä maanalainen pysäköintihalli. Lisäksi Auratum Asunnot Oy toteuttaa loft-asuntoja vanhaan komppanian korjauspajan rakennukseen. Valmistuttuaan kohteen vuokrattava pinta-ala on yhteensä yli 11 000 neliötä ja investoinnin kokonaisarvo on yli 30 miljoonaa euroa. Tilojen suurimmat vuokralaiset ovat Kesko Oyj, Mikeva Oy, Helsingin seurakuntayhtymä ja Q-Park Finland Oy.

Kohteen ostoon ja myyntiin liittyvän sopimusjuridiikan lisäksi kokonaan uuteen ja monipuoliseen käyttöön muutettavan kasarmialueen kehittäminen edellytti monipuolista kiinteistöjuridista erityisosaamista.

HPP:n projektista vastaava osakas on Jari Tuomala ja häntä avustavat senior associate Antti Rikala ja associate Pauliina Lievonen.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä