Suomalaisen kamariorkesterin ja LEAD! Akatemian festivaalit toteutuvat Raaseporissa

Suomalainen kamariorkesterin ja LEAD! -säätiön kesäfestivaalit toteutuvat Raaseporissa 2. – 8.8.2021.

Suomalaisen kamariorkesterin yli 20-vuotias Tammisaaren Kesäkonsertit -festivaali järjestetään 5. – 8.8.2021. Ohjelman on suunnitellut orkesterin taiteellinen johtaja Jan Söderblom ja sen alaotsikko on MOMENTUM 21. Festivaalin päätöskonsertti toteutetaan jälleen yhteistyössä Fiskarsissa järjestettävän LEAD! Akatemian kanssa.

Uutuutena SKO:n festivaaliohjelmassa on lauantain 7.8. Carpe Diem! -päivä, jolloin orkesteri jakautuu pieniin ja yhtä lukuunottamatta maksuttomiin pop-up -konserttiryhmiin Tammisaaressa, Tenholassa ja Billnäsissä. Lauantain ohjelma juhlii sekä jälleennäkemistä yleisön kanssa pitkien koronakuukausien jälkeen että Tammisaaren 475-vuotista historiaa. Pop-up konserttien kellonajat edustavat hetkiä historiasta.

Tammisaaren Kesäkonserttien avajaisia vietetään Tammisaaren kirkossa 5.8. klo 19. Muuttuneet vuodenajat -konsertin ohjelmassa on Max Richterin uudelleen kirjoittamat Antonio Vivaldin vuodenajat sekä Leonid Desyatnikovin sovittamat Astor Piazzollan Buenos Airesin neljä vuodenaikaa. Konsertin musiikin johtaja ja solisti on Jan Söderblom. THL:n ja OKM:n voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita noudattaen toteutettavan tapahtuman lippujen myynti käynnistyy 23.6. Lippu.fi ja Luckan Raseborg.

Lue lisää Tammisaaren Kesäkonsertista osoitteesta https://finnchamber.fi/fi/tammisaari/.

Pääkuva: Suomalainen kamariorkesteri, kuvaaja Karl Vilhjálmsson

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä