HPP Open käynnistyy Talissa: Kovatasoinen ATP Challenger -turnaus jatkaa kasvuaan ja toimii ponnahduslautana myös nuorille pelaajille

Tänään maanantaina käynnistyvä HPP Open tarjoaa viikon mittaista huipputennistä ja urheilun riemua Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 14.–20.11.2022. Kyseessä on Suomen suurin kansainvälinen tennistapahtuma, joka järjestetään nyt entistä isompana ja hienompana. Talissa nähdään kovatasoinen miesten ATP Challenger -kilpailu sekä naisten turnaus saman katon alla. HPP Asianajotoimiston ja tennisseura HVS:n useamman vuoden kattavan yhteistyösopimuksen ansiosta tapahtumaa on pystytty kehittämään yhdessä pidemmän aikavälin näkökulmasta. Sopimuksen mukaan HPP toimii Suomen kovatasoisimman ATP Challenger -kilpailun pääyhteistyökumppanina.

”Haluamme tukea laadukasta tapahtumaa sekä olla mukana edistämässä suomalaista huipputennistä HVS:n kanssa. Meille vastuun kantaminen yhdessä on tärkeää ja tapahtuman yhteisöllisyyden kasvattaminen lisää sen merkitystä ja myönteisiä vaikutuksia”, iloitsee HPP:n hallituksen puheenjohtaja Kari Marttinen.

Myös HPP:n hallituksen jäsen, osakas Tuomas Saraste näkee tapahtuman kehittämisellä ja yhteistyökumppanuudessa paljon mahdollisuuksia. ”Tapahtuma kasvattaa asiantuntemusta ja ymmärrystä suomalaisessa tenniksessä ja luo pohjaa uusien pelaajien kasvulle. Sen lisäksi tennis on lajina saavutettava, pelaaminen on hauskaa ja pitää mielen vireessä.”   

HVS haluaa erityisesti panostaa katsojan kokonaiselämykseen luomalla turnauksen ympärille useille kohderyhmille tenniselämyksiä sekä tuoda suomalaisille pelaajille mahdollisuuden pelata ammattilaiskisoja kotimaassaan.

”HPP Open antaa erinomaisen mahdollisuuden kotimaisille pelaajille kehittyä ja menestyä, ja turnaus tuo huippupelaajia yleisön nähtäväksi. Turnaus on meille kaikille, erityisesti meidän nuorille tulevaisuuden lupauksille ponnahduslauta tulevaisuuteen. Sekä Jarkko Nieminen ja Emil Ruusuvuori ovat saaneet hyvän startin uralle juuri Talin Challenger-kisasta”, kertoo kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä.

Turnauksen kansainvälinen kiinnostavuus on myös ollut kasvussa, ja tänä vuonna HPP Openissa on ennätyskattaus mahdollisia tulevaisuuden tähtiä. Kisan järjestelyt ovat saaneet kiitosta ja Talin kisa valittiin jo vuonna 2010 Maailman parhainten järjestetyksi ATP-Challenger -turnaukseksi. Tänä vuonna ATP:n oma viestintätiimi on tulossa Suomeen käymään, mikä tuo kansainvälistä lisänäkyvyyttä turnaukselle.

HVS:n kilpailuista ja HPP:n sponsoroinnista vastaavien Pekka Mäkelän ja Marko Tuomolan välillä ideat ovat lennelleet tiuhaan, jotta tapahtumasta saadaan entistä innostavampi myös kaikenikäisille katsojille. Yhteiset teemat kiteytyvät HaPPy week-sanomassa, joka korostaa huipputenniksen lisäksi myös pelaamisen ja yhdessäolon iloa. Pekka Mäkelälle HPP Open onkin vuoden kohokohta: “HPP Open -viikkoa on rakentamassa koko tennisperhe, Tali, Taivallahti ja HVS-Tennis yhdessä sponsoreiden ja vapaaehtoisten kanssa. Toivottavasti jokainen löytäisi viikon aikana itselleen sopivan tenniselämyksen.”

Lisätietoja tapahtumasta sekä aikataulut: hppopen.fi >>

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä