Davis Cup -sankari Virtasen avaus 8.11.2023 klo 17.30 alkaen

Splitin sensaatiota virittämässä ollut Otto Virtanen avaa pelinsä HPP Openissa keskiviikkona 8.11.2023 klo 17.30 alkaen Talin Tenniskeskuksessa; Emil Ruusuvuoren ensimmäinen peli on tiistaina 7.11.

OSTA LIPUT

Kroatiassa maaotteluissa voittamattomasti esiintynyt Virtanen odottaa innolla kauden huipentumia marraskuussa.

”Se on harvinaista herkkua päästä pelaamaan kotikentällä kotiyleisön edessä. Odotan tapahtumaa todella paljon, varmasti tulee mahtava turnaus. On siistiä valmistautua HPP Openin kautta kohti Malagan grande finalea”, sanoi Virtanen.

Davis Cupissa suomalaisässä ihastutti vauhdikkailla syötöillään sekä aggressiivisella peruspelillään. Virtanen otti kolme komeaa voittoa: Botic van de Zandschulp (ATP-68) 7-6(0), 6-4, Dino Prizmic (ATP-168) 6-4, 3-6, 6-3 ja Mackenzie McDonald (ATP-39) 7-6(5), 1-6, 7-6(7).

Ennen Davis Cupia Virtanen oli yltänyt ensimmäistä kertaa urallaan grand slam -turnauksen pääsarjaan US Openissa.

Nyt Virtasen taitoa on tarjolla kotiyleisön edessä ennen kuin kausi huipentuu Malagassa järjestettävään maailman kahdeksan parhaan maan Davis Cup -finaalivaiheeseen 21.-26.11.

* Muutokset HPP Open -ohjelmaan ovat mahdollisia pelaajien loukkaantumisten tai muiden esteiden johdosta. Myös muutokset mahdollisia, jos ennakkoon aikataulutetut pelaajat arvotaan vastakkain tai SE-paikkojen johdosta kisajohto tekee poikkeusjärjestelyitä.

HPP Openissa nähdään myös kaksinpelin toinen ässämme Emil Ruusuvuori. Ruusuvuoren avausottelu on tiistaina klo 17.30 alkaen; kyseiseen päivään on myyty jo noin 300 lippua. Talin keskuskentän kapasiteetti on 1132.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä