Riidanratkaisujuristi Tatu Jaarinen kutsuttu osakkaaksi 1.1.2023 alkaen

Senior Counsel Tatu Jaarinen on kutsuttu HPP Asianajotoimiston osakkaaksi 1. tammikuuta 2023 alkaen. Tatu on työskennellyt HPP:llä vuodesta 2017, jolloin hän aloitti riidanratkaisutiimissämme Senior Associaten roolissa.

Tatu avustaa asiakkaita kaupallisten riitojen ratkaisuun liittyvissä asioissa. Hän neuvoo ja edustaa asiakkaitamme sekä kotimaisissa että kansainvälisissä välimiesmenettelyissä, oikeudenkäynneissä, sovintoneuvotteluissa ja muussa konfliktinhallinnassa. Tatulla on laajaa kokemusta esimerkiksi projektitoimituksia, it-sopimuksia, rakentamista, kiinteistöjä, yrityskauppoja, osakassopimuksia ja jälleenmyyntisopimuksia koskevien riita-asioiden asiamiehenä toimimisesta.

Tatu kommentoi: ”Olen iloinen ja ylpeä, että minut on kutsuttu HPP:n osakkaaksi. HPP on laadukas täyden palvelun asianajotoimisto, ja riitojenratkaisuryhmämme kuuluu Suomen ehdottomaan eliittiin. On hienoa jatkaa töitä asiakkaiden ja kollegojen kanssa jatkossa tässä uudessa roolissa.”

HPP:n riidanratkaisuryhmän osakas Marko Wainio näkee Tatu Jaarisen nimityksen olevan tärkeä vahvistus praktiikalle: ”Tatu jo pitkään hoitanut menestyksekkäästi erittäin vaativan tason kotimaisia ja kansainvälisiä riidanratkaisutoimeksiantoja. Hän on osoittanut olevansa taitava, sisukas ja liike-elämän kaupallisia lainalaisuuksia ymmärtävä asianajaja. Tatu kuuluu ilman muuta Suomen riidanratkaisijoiden ykkösketjuun.”

”Riidanratkaisuryhmämme on yksi Suomen suurimmista. Toiminnassamme yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla prosessitaidot, toimialatuntemus ja erikoisalojen juridiikan osaaminen. Tatu Jaarisen kutsuminen osakkaaksi vahvistaa riidanratkaisutiimimme painoarvoa riidanratkaisun palveluiden johtavana asiantuntijana Suomessa”, sanoo HPP:n toimitusjohtaja Markku Mäkinen.

Riidanratkaisutiimimme laajaan osaamiseen voi tutustua palvelusivuiltamme.

Tatu Jaarinen
Osakas
050 321 0307
tatu.jaarinen@hpp.fi

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä