HPP Asianajotoimiston harjoitteluohjelma tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä

Vuosittaisen harjoittelijaohjelman alku on hienoa aikaa asianajotoimistossa. Kun toimiston käytävillä kulkee innostuneita nuoria, on helppo huomata, miten koko toimisto saa kerralla sysäyksen uutta energiaa.

Samalla on pakko muistaa, että toimisto on paljon vartijana. Meillä on myös vastuu siitä, minkälaisen kuvan harjoittelijat saavat asianajotoimiston työstä.

Meille on tärkeää, että harjoittelu on aidosti palkitsevaa molemmille osapuolille, sekä yritykselle että harjoittelijalle itselleen. Tämä edellyttää sitä, että harjoittelijat pääsevät mukaan todellisiin asiakastöihin ja tehtäviin, jotka vastaavat heidän osaamistaan ja opintojen vaihetta.

Vähintään yhtä tärkeää on se, että harjoittelijat saavat kaiken tarvitsemansa tuen. Uusien asioiden oppiminen on mahdollista vain tekemisen, kysymisen ja neuvojen pyytämisen kautta. Siksi sitä kutsutaan harjoitteluksi.

Harjoittelijaohjelma on meille HPP:ssä erityisen tärkeä sen vuoksi, että se tukee täydellisesti kulttuuriamme. Mottomme erikoistunut olennaiseen ei kerro ainoastaan sitoutumisestamme asiakastyöhön, vaan myös asenteestamme toisiamme kohtaan. HPP on epämuodollinen matalan hierarkian organisaatio, jossa tehdään tosissaan töitä, mutta ei tuijoteta titteleitä.

Harjoittelijaohjelman tarkoitus on tarjota lakiopiskelijoille käytännön kokemusta asianajotoimiston työstä. Samalla se on asianajotoimistolle elintärkeä tapa tutustua asianajajien seuraavaan sukupolveen. Toimiston pitkän tähtäimen menestyksen määrää se, miten hyvin onnistumme houkuttelemaan joukkoomme tulevaisuuden lahjakkaimmat, kunnianhimoisimmat ja yhteistyökykyisimmät juristit.

 

Mervi Leipijärvi
Henkilöstöjohtaja

 

Lisää tietoa löydät nettisivuiltamme.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä