HPP Asianajotoimisto Infra

Infra

silta_kaari 2

Asiantuntijoillamme on pitkäaikainen ja mittava kokemus asiakkaiden avustamisesta laaja-alaisissa ja haastavissa infrastruktuurihankkeissa. Asiantuntijamme ovat avustaneet asiakkaitamme lukuisissa Suomen merkittävimmissä infrastruktuurihankkeissa liittyen satamiin, liikenneväyliin, lentokenttiin, kaivostoimintaan ja rakentamiseen. Tar­joam­me hank­keiden eri vaiheisiin Suomen vahvimman asian­tun­ti­ja­tiimin, jonka erikoisosaamisalueisiin kuuluvat muun muassa maankäyttö- ja lupa-asiat, ympäristölainsäädäntö, rahoitus sekä kaupalliset sopimukset ja niihin liittyvät riidat.

They have a very good commercial sense supported by extensive experience in practical business situations and negotiations.

CHAMBERS EUROPE

Kattavaa projektiosaamista infrahankkeissa

Projektiosaamisemme takaa asiakkaillemme oikeita ja oikea-aikaisia juridisia neuvoja hankkeen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Neuvomme säännöllisesti kansainvälisiä asiakkaita, sijoittajia ja julkisyhteisöjä Suomen infrastruktuurihankkeisiin liittyvissä erityiskysymyksissä. Olemme saaneet kansainvälistä tunnustusta Suomen johtavana infrastruktuurihankkeiden osaajana.

VALITTUJA REFERENSSEJÄ

Artikkelit

Infra

Yhteys­henkilöt

Ota yhteyttä