Henrik

af Ursin

Immateriaalioikeudet
Riidanratkaisu

He is an outstanding IP lawyer. Excellent client communicator and IP legal strategist.

LEGAL 500

Henrik

af Ursin

Henrik neuvoo asiakkaitaan immateriaalioikeuksien suojaamiseen, puolustamiseen ja kaupallistamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hänen syvällistä erityisosaamistaan ovat esimerkiksi IPR:ien identifiointi, IPR-loukkaukset, rinnakkaistuonti, tuoteväärennökset ja piratismi, oikeudenkäynnit, sopimukset, IPR-portfolioiden hallinta sekä liikesalaisuudet ja domain-nimet.

Henrik neuvoo säännöllisesti asiakkaitaan erilaisiin transaktioihin liittyvissä IPR-kysymyksissä ja työsuhteisiin liittyvissä IPR-asioissa sekä lääke- ja life sciences -aloilla.

Henrik on myös EU-tavaramerkkiasiamies ja toimii domain-nimiriitoja ratkaisevana panelistina ja International Trademark Associationin (INTA) komiteajäsenenä.

SUOMI, RUOTSI, ENGLANTI
ASIANAJAJA, LL.M TUKHOLMAN YLIOPISTO
CHAMBERS GLOBAL & EUROPE, LEGAL 500, WTR 1000, WHO’S WHO LEGAL

Osaamisalue ja tiimit

Immateriaalioikeudet

Ratkaisemme tehokkaasti monimutkaiset immateriaalioikeudelliset kysymykset, jotka liittyvät esimerkiksi aineettomien oikeuksien tunnistamiseen ja hankintaan toimitusketjussa, keksintöihin, patentteihin, malleihin, tavaramerkkeihin, tekijänoikeuksiin ja liikesalaisuuksiin. Olemme erikoistuneet oikeuksien suojaamiseen, valvontaan, arvonmääritykseen ja portfolion hallintaan.

Riidanratkaisu

HPP:llä on pitkä kokemus ja laa­ja-alainen osaaminen erilaisten riita-asioiden hoi­ta­mi­ses­ta sekä ylei­sis­sä tuo­miois­tui­mis­sa että vä­li­mies­me­net­te­lyis­sä. Rii­dan­rat­kai­suryhmämme on yksi Suomen suurimmista. Toiminnassamme yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla prosessitaidot, toimialatuntemus ja eri­koi­sa­lo­jen juridiikan osaaminen.

Ota yhteyttä