Vihreä talous tarvitsee vihreää oikeudellista palveluta

Suomen johtavana asianajotoimistona ympäristöoikeuden alalla HPP keskittyy kehittämään uutta lähestymistapaa vihreän talouden tarvitsemiin oikeudellisiin palveluihin. HPP:n Green Economy Law -konseptin keskeisin ajatus on, että vihreään talouteen liittyviä oikeudellisia palveluita ei pitäisi nähdä perinteiseen tapaan erillisinä, vaan toisiinsa olennaisesti liittyvinä ja toisiaan täydentävinä.

HPP:n tavoitteena on tuoda oikeudellisten palveluiden tarjonta lähemmäs sellaisten yritysten tarpeita, jotka ovat jo aktiivisia vihreän talouden alalla tai jotka pyrkivät luomaan vihreään talouteen liittyvistä tuotteista osan niiden tulevaisuuden ydintoimintoja.

Monentyyppiset yritykset voivat hyötyä yhteistoiminnasta HPP:n kaltaisen asianajotoimiston kanssa, jolla on sekä paikallista että kansainvälistä palveluta muun muassa ympäristöoikeudellisista, immateriaalioikeudellisista ja rahoitukseen liittyvistä kysymyksistä.

HPP on Green Economy Law –konseptin ansioista valikoitunut HighTech Finlandin 2012-2013 valiojoukkoon edustamaan uusinta ja parasta suomalaisen teknologian alalla. Toimintaa kuvaava englanninkielinen artikkeli löytyy HighTech Finlandin verkkosivuilta.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä