Teija Lius nimitetty Senior Counseliksi rahoitustiimiin

HPP Asianajotoimistolla on ilo tiedottaa, että Teija Lius on aloittanut Senior Counselina HPP:n rahoituspraktiikassa 1.11.2020.

Teija on kokenut rahoitusjuristi, jolla on laaja-alainen osaaminen erilaisten projektien, yritysten ja rahastojen velkarahoituksesta, oman pääoman ehtoisesta rahoituksesta sekä rahastojärjestelyistä niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin. Teija on avustanut erityisesti rahoittajia sekä monipuolisesti myös muita toimijoita haastavien rahoitusjärjestelyjen, pääomasijoituksien ja yritysjärjestelyjen dokumentoinnissa, neuvottelemisessa ja läpiviemisessä.

Ennen tuloaan HPP:lle Teija työskenteli viisi vuotta Luxemburgissa Euroopan investointipankissa, jossa hän hoiti pääasiassa pohjoismaisia rahoitusjärjestelyjä. Hän on myös työskennellyt Finnfundilla (Teollisen yhteistyön rahasto Oy) ja asianajajana Suomen johtavissa asianajotoimistoissa.

Teija kommentoi saapumistansa HPP:lle: ”HPP on toimisto, jonka rahoitus- ja transaktioresurssit ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina. Liityn innolla toimiston nopeasti kasvavaan rahoituspraktiikkaan vahvistamaan entisestään ryhmän valmiuksia avustaa luotonantajia, rahastoja ja muita haastavien rahoitusjärjestelyjen osapuolia. Olen aina pitänyt kansainvälistä työskentelyä mielenkiintoisena ja aion jatkossakin keskittyä kotimaan lisäksi myös ulkomaihin ja rakentaa HPP:n kansainvälisiä yhteyksiä rahoitusinstituutiohin, rahastoihin ja johtaviin asianajotoimistoihin niin, että HPP voi avustaa yhä enenevässä määrin pankki- ja rahoitussektorin asiakkaita”

HPP:n rahoituspraktiikan vetäjä Antti Rintakoski kommentoi Teijan saapumista: ”Olemme erittäin iloisia siitä, että Teija on valinnut HPP:n paikaksi jatkaa uraansa. Hänellä on erinomainen kokemus, joka vahvistaa entisestään rahoituspraktiikkamme valmiuksia ja tekee meistä yhä paremman valinnan haastavien rahoitusjärjestelyjen hoitamiseen eri sektoreilla ja toimialoilla. Teijan kansainvälinen kokemus on erityisen vaikuttava ja vahvistaa kansainvälistä työtä, johon HPP panostaa yhä enemmän. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi ryhmään ja HPP:lle.”

Teijan työkielet ovat suomi ja englanti.


Teija Lius
Senior Counsel
+358 40 559 9872
teija.lius@hpp.fi

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä