Rahoitusjuristi Teija Lius kutsuttu osakkaaksi 1.1.2023 alkaen

HPP asianajotoimisto on vahvistanut rahoituspraktiikkaansa kutsumalla Senior Counsel Teija Liuksen osakkaaksi 1. tammikuuta 2023 alkaen. Vuodesta 2020 HPP:llä toiminut Teija on kokenut rahoitusjuristi, jolla on laaja-alainen osaaminen erityisesti projektien, yritysten ja rahastojen velkarahoituksesta sekä oman pääoman ehtoisesta rahoituksesta Suomessa ja kansainvälisesti. Teija on avustanut rahoittajia ja muita, sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoita, haastavien rahoitusjärjestelyjen, pääomasijoitusten ja yritysjärjestelyjen suunnittelussa, dokumentoinnissa, neuvottelemisessa ja läpiviemisessä.

Teija kommentoi: ”Rahoitus- ja transaktioresurssimme ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina ja osakkuus tuo jatkuvuutta ja vahvuutta asiakasyhteistyön syventämiseen. Kansainvälisen kokemukseni jatkoksi aion keskittyä kotimaan rahoitusliitännäisten järjestelyjen lisäksi kansainväliseen toimintaan ja rakentaa HPP:n kansainvälisiä yhteyksiä muun muassa rahoitusinstituutiohin, rahastoihin ja johtaviin asianajotoimistoihin niin, että HPP voi avustaa yhä enenevässä määrin pankki- ja rahoitussektorin asiakkaita kansainvälisillä markkinoilla.”

HPP:n rahoituspraktiikan vetäjä Antti Rintakoski kertoo osakkuuden olevan myös luonteva jatko tiimin pitkän aikavälin kehittämisessä: ”Olemme systemaattisesti kehittäneet tiimimme vahvuuksia asiakastarpeidemme ja sidosryhmäyhteistyömme jatkuvasti laajentuessa. Teijan nimitys vahvistaa entisestään rahoituspraktiikkamme valmiuksia toimia sekä monipuolisissa yhteistyöhankkeissa että hoitaa haastavia rahoitusjärjestelyjä eri sektoreilla ja toimialoilla. Teijan kansainvälinen kokemus on erityisen vaikuttava ja edistää kansainvälistä työtä, johon HPP panostaa yhä enemmän.”

”On hienoa, että saamme Teijan osakkaaksi rahoituksen tiimiimme. Tavoitteenamme on tarjota markkinoilla korkean lisäarvon juridisia palveluja ja asiakkaan tarpeen mukaista asiantuntijaosaamista räätälöidysti ja monipuolisesti. Rahoituspraktiikkamme vahvistaminen on osa yrityksemme kasvustrategiaa ja tärkeää myös esimerkiksi asiakkaidemme yritysjärjestelykysymysten kannalta”, kommentoi HPP:n toimitusjohtaja ja transaktiotiimin osakas Markku Mäkinen.

Antti Rintakosken ja Teija Liuksen lisäksi HPP:n asiakkaita rahoituksen erityiskysymyksissä palvelevat Senior Associate Ida Sandholm ja Senior Associate Tobias Sundman.

Teija Lius
Osakas
+358 40 559 9872
teija.lius@hpp.fi

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä