Nokian päälakimies TMT -ryhmän vetäjäksi

Hammarström Puhakka Partners on kutsunut OTK, VT Markku Mäkisen Specialist Counseliksi. Mäkinen aloittaa yrityksen teknologia, media ja telekommunikaatio -ryhmän vetäjänä 13.2.2012 ja osakkaana 1.12.2012. Hän on toiminut viimeksi Nokian globaalin markkinoinnin päälakimiehenä.

Markku Mäkinen on ollut Nokian palveluksessa viimeiset 12 vuotta. Hän on vetänyt eri yksiköiden lakitiimejä ja vastannut muun muassa Nokia Kiinan ja Nokia Pohjois-Amerikan sekä Nokia Research Center ja Nokia Ventures Organization -yksiköiden lakiasioista. Viimeiset vuodet hän on vastannut Nokian globaalin markkinoinnin, retail ja online -myynnin, logistiikan sekä asiakastuen lakiasioista ja toiminut Nokian palveluliiketoiminnan lakitukena Markets -yksikössä. Aikaisemmin hän on toiminut osakkaana helsinkiläisessä asianajotoimistossa.

“Olen erittäin innoissani tästä uudesta haasteesta. Viimeiset 12 vuotta eri tehtävissä Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa antaa erinomaisen lähtökohdan tuottaa lisäarvoa Hammarström Puhakka Partnersin asiakkaille. Asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeisyys tulevat olemaan TMT-ryhmän toiminnan ytimessä”, toteaa Mäkinen.

Toimitusjohtaja Markus Einiön mukaan Mäkisen pitkä kansainvälinen ura yhdessä maailman merkittävimmässä ICT-alan yrityksessä vahvistaa entisestään yrityksen vahvassa kasvussa olevaa alan praktiikkaa ja avaa uusia mahdollisuuksia kansainvälisten yritysten yhteistyökumppanina sekä kotimaisten asiakkaiden kansainvälistymishankkeissa.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä