Marko Hovi HPP:n M&A-ryhmään

Specialist Counsel (OTM, KTM) Marko Hovi on erikoistunut rahoitus- ja yritysjärjestelyihin, pääomamarkkinoihin ja sääntelyyn.

Markolla on yli 20 vuoden laaja kokemus vaativista esimies- ja asiantuntijatehtävistä rahoitus- ja pääomamarkkinoilla muun muassa Taaleritehdas Oyj:n arvopaperivälityksen johtajana ja johtoryhmän jäsenenä, Deutsche Bank Helsingissä, Svenska Handelsbankenissa, Amanda Capital Oyj:ssä (nykyinen eQ), Nordeassa ja Evli Pankki Oy:ssä.

Hän on osallistunut mm. erilaisiin rahoitusjärjestelyihin, pääomarahastojen perustamisiin mm. Luxemburgiin ja pääomarahastojen rahoitusjärjestelyihin, omien osakkeiden hankintaohjelmiin (Nokia Oyj) ja erilaisiin rahoitusvälineiden, kuten joukkovelkakirjalainojen ja strukturoitujen lainojen järjestelyihin sekä pääomamarkkinoita koskevan sääntelyn implementoimiseen.

”Laaja rahoitus- ja pääomamarkkinataustani parantaa sekä asiakkaiden ymmärtämistä että perinteisten ja myös uusien ja innovatiivisten ratkaisujen löytämistä asiakkaiden yhä monimutkaisempiin rahoitus- ja pääomamarkkinatarpeisiin. HPP:ssä kiinnosti hyvä maine ja innostunut tiimi”, kertoo Marko.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä