Markku Mäkinen HPP:n toimitusjohtajaksi

HPP:n toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön osakas, AA, VT Markku Mäkinen. Mäkinen aloittaa tehtävässään 1.6.2015.

Mäkinen on toiminut HPP:n palveluksessa vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen hän toimi 12 vuotta Nokian palveluksessa, mm. Nokian Kiinan ja Pohjois-Amerikan toimintojen päälakimiehenä.

“Markku Mäkisen kokemus ja henkilökohtaiset ominaisuudet antavat erinomaiset lähtökohdat toteuttaa HPP:n kasvustrategiaa, jonka perustana ovat liiketoimintalähtöisyys ja ratkaisukeskeisyys. Lisäksi Markun tausta vahvistaa HPP:n kykyä vastata juridiikan jatkuvasti kansainvälistyvämpään ja monimuotoisempaan luonteeseen sekä talouden yhä nopeampiin muutoksiin, jotka edellyttävät myös asianajotoimistoilta uusien, entistä tehokkaampien toimintamallien kehittämistä ja omaksumista“, HPP:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Saraste sanoo.

Mäkinen jatkaa myös asiakastyötään erityisesti yrityskauppoihin ja teknologia-aiheisiin erikoistuneena asiantuntijana.

”Olen erittäin innoissani tästä uudesta haasteesta johtaa HPP:n asiantuntijaorganisaatiota. Uskon kokemukseni tuovan lisäarvoa erityisesti HPP:n liiketoiminnan ja liiketoimintaa tukevien keskeisten osa-alueiden kehittämiseen. HPP:n toiminnan keskiössä oleva asiakastyö ja asiakkaiden kanssa toimiminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Uskon myös tuovani uuden roolini kautta vahvistusta tälle HPP:n toiminnan kannalta keskeiselle osa-alueelle”, Markku Mäkinen sanoo.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä