Kokenut verojuristi Jaakko Klemettilä kutsuttu HPP:n osakkaaksi

Jaakko Klemettilä on nimitetty HPP Asianajotoimiston osakkaaksi 1 tammikuuta 2022 lukien. Jaakko on erikoistunut vero-oikeuteen ja on HPP Asianajotoimiston ensimmäinen veroasioihin keskittynyt osakas. Nimitys laajentaa HPP Asianajotoimiston palvelutarjontaa sisältämään nyt myös ensiluokkaiset veropalvelut.

”Olemme iloisia, että Jaakko ottaa uuden roolin toimiston veropraktiikassa. Jaakon laaja-alainen vero-osaaminen ja hänen asiakas- ja ratkaisukeskeinen työskentelytapansa tuo lisäarvoa asiakkaillemme. Jaakon pragmaattinen asenne on osoittautunut tärkeäksi elementiksi useissa asiakastoimeksiannoissa läpi HPP Asianajotoimiston palvelualueiden”, sanoo toimitusjohtaja Markku Mäkinen.

Jaakolla on yli 20 vuoden kokemus haastavista korkean lisäarvon veroneuvontapalveluista. Hän on urallaan työskennellyt yli 15 vuoden ajan kahdessa Big4 tilintarkastustoimistossa ja kansainvälisen asianajotoimiston Suomen veropraktiikan vetäjänä. Tämän lisäksi Jaakko on työskennellyt Verohallinnossa ja suuren suomalaisen pörssiyhtiön verolakimiehenä.

Jaakon veroneuvonta keskittyy erityisesti yrityskauppojen verokysymyksiin sisältäen konsernirakenteen muokkaukset, yrityskauppojen verorakenteet sekä yrityskauppa- ja verovakuutusneuvonannon. Hänen kokemuksensa kattaa laajasti myös muut veroasiat kuten johdon kannustinjärjestelmät, ennakkoperinnän, ALV:n ja eri toimialojen päivittäiset verokysymykset.

Jaakko Klemettilä
Osakas
040 536 0963
jaakko.klemettila@hpp.fi

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä