Kokenut energia- ja infrastruktuurijuristi Marius af Schultén liittyy HPP:n osakkaaksi

HPP asianajotoimisto on vahvistanut 15 juristin energia- ja infrastruktuuritiimiään nimittämällä Marius af Schulténin osakkaaksi 17. tammikuuta 2022 alkaen. Marius on erittäin kokenut energia- ja infrastruktuurisektoreihin keskittynyt juristi, joka hoitaa laajasti erilaisia energiatransaktioita, energiahankkeita ja energiarahoitukseen liittyviä toimeksiantoja, keskittyen erityisesti uusiutuvan energian hankkeisiin.

Marius neuvoo kotimaisia ja kansainvälisiä rahoituslaitoksia, erityisrahastoja ja muita sijoittajia sekä hankekehittäjiä merkittävien energiahankkeiden kehittämisessä, hankinnassa, myynnissä ja rahoituksessa. Hän yhdistää vahvan transaktio-osaamisen perusteelliseen ymmärrykseen tällaisiin hankkeisiin tyypillisesti liittyvistä lupa- ja maankäyttökysymyksistä. Ennen HPP:lle siirtymistään Marius työskenteli yhdeksän vuotta toisessa johtavassa suomalaisessa asianajotoimistossa.

HPP:n energiatiimin vetäjä Björn Nykvist kommentoi af Schulténin nimitystä seuraavasti: ”Mariuksen saapuminen HPP:lle syventää edelleen energiatiimimme tarjontaa energia-alalla toimiville ja siihen investoiville asiakkaille. Hänen kokemuksensa tulee olemaan tärkeä apu HPP:n asiakkaille, jotka ovat mukana vauhdittamassa energiasektorin ja erityisesti uusiutuvan energian kehitystä. Kehitys vaatii merkittäviä investointeja ja se on jo nyt luonut monissa energia-alaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä merkittävän tarpeen korkealaatuiselle, räätälöidylle ja käytännönläheiselle oikeudelliselle neuvonnalle. Mariuksen kokemus ja ammattitaito auttavat meitä vastaamaan jatkossakin tähän tarpeeseen”.

Marius kommentoi HPP:lle siirtymistään seuraavasti: ”HPP:lla on jo useiden vuosien ajan ollut yksi Suomen johtavista energiatiimeistä, ja se on osoittanut vahvaa päättäväisyyttä pysyä jatkossakin tämän erittäin dynaamisen markkinan edelläkävijänä. Energiasektorin kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja sen tulevan kehityksen ennakoiminen ovat avaintekijöitä autettaessa asiakkaita hyödyntämään niitä lukuisia mahdollisuuksia, joita energiamurros tarjoaa. Tämä on myös selkeästi HPP.n toimintaa ohjaava ajattelutapa. Olen innoissani voidessani liittyä asianajotoimistoon, jolla on aito pyrkimys jatkuvaan kehitykseen ja kasvuun – sekä energia-alalla että muuten”.

HPP  on pitkään lukeutunut maan johtavien asianajotoimistojen joukkoon energia- ja infrastruktuurisektorilla. Asianajotoimistoja rankkaava Chambers Europe on luokitellut tiimimme Tier 1 – energia- ja infrastruktuurialan toimijaksi, ja tiimimme yksittäiset juristit ovat sekä kollegoidensa että lakihakemistojen tunnustamia alan johtavia asiantuntijoita. Tiimimme myös osallistuu Suomen uusiutuvan energian sektorin kehittämiseen Suomen Tuulivoimayhdistyksen kautta ja on hiljattain osallistunut Suomen hallituksen selvitykseen tuulivoimarakentamisen edistämisestä Suomessa.

Marius af Schultén
Osakas
040 565 7034
marius.schulten@hpp.fi

 

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä