HPP:n seminaari ympäristö- ja kilpailuoikeudellisten vastuiden siirtymisestä yritysjärjestelyissä kiinnosti – toinen seminaari aiheesta myöhemmin tänä vuonna

HPP järjesti 11.3.2015 mielenkiintoisen seminaarin aiheesta ”Ympäristö- ja kilpailuoikeudelliset vastuut yritysjärjestelyissä”. Paikalle saapui yli 70 vierasta kuulemaan HPP:n asiantuntijoiden esityksiä aiheesta ja vaihtamaan näkemyksiä ympäristö- ja kilpailuoikeudellisista kysymyksistä yritysjärjestely- ja konkurssitilanteissa.

HPP:n ympäristötiimin vetäjä, osakas Kari Marttinen piti esityksen ympäristövastuiden siirtymisestä yritysjärjestelyissä ja konkurssissa. Tiimin Senior Advisor Mikko Erkkilän aiheena olivat ympäristövastuut due diligencessä ja kauppasopimuksissa. HPP:n kilpailurymän osakas Tuomas Saraste luennoi kilpailuoikeudellisten vastuiden siirtymisestä yrityskaupoissa ja Senior Associate Anu Aaltonen valtiontukiriskien huomioimisesta yritysjärjestelyissä. Puheenjohtajana ja esitysten kommentoijana toimi osakas Vesa Silaskivi.

HPP:n puhujat antavat mielellään lisätietoa seminaarista ja siinä käsitellyistä aiheista.
Seminaarin suuren kysynnän vuoksi HPP järjestää toisen seminaarin ko. aiheista myöhemmin tämän vuoden aikana.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä