HPP:n seminaari tutustutti suomalaisyrityksiä Lontoon pääomamarkkinoihin

HPP oli mukana järjestämässä Ison-Britannian suurlähetystössä Helsingissä 20. maaliskuuta pidettyä aamiaisseminaaria ’Kansainvälisen pääoman hankkiminen Lontoossa’. Yhteistyössä PwC:n, Lontoon pörssin, Jones Dayn ja UK Trade & Investmentin kanssa järjestetyssä tapahtumassa keskusteltiin Lontoon pääomamarkkinoiden, erityisesti AiM-markkinapaikan, tarjoamista mahdollisuuksista erikokoisille ja eri aloilla toimiville suomalaisille yrityksille.

Tapahtuman avasivat Ison-Britannian suurlähettiläs Matthew Lodge ja maan eurooppaministeri, parlamentin jäsen David Lidington. Seminaarissa kuulijat pääsivät tutustumaan syihin Lontooseen listautumiseen, listautumisprosessiin ja niihin vaatimuksiin, jotka suomalaisyritysten tulee täyttää listautuakseen AiM-markkinapaikalle.

Mikäli yhtiösi on kiinnostunut kuulemaan lisää Lontooseen listautumisen syistä tai sen edellyttämästä menettelystä, ota yhteyttä HPP:n osakkaaseen Andrew Cottoniin puhelimitse numerossa +358 45 657 5758 tai sähköpostitse osoitteessa andrew.cotton@hpplaw.fi.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä