HPP:n kasvu jatkuu – neljä uutta osakasta yhdellä kertaa

Asianajotoimisto Hammarström Puhakka Partners Oy on kutsunut neljä uutta osakasta vastaamaan palvelujen kasvavaan kysyntään. Kasvaneen kysynnän seurauksena yrityksen liikevaihto on lähes kaksinkertaistunut kolmen viimeisen vuoden aikana. Samalla juristimäärä on kasvanut 50:een.

”Strategiamme mukaisesti olemme määrätietoisesti laajentaneet osaamistamme ja rekrytoineet joukkoomme uusia juristeja eri alueille ja nyt neljä uutta osakasta tarjoamaan oman erityisalansa palveluita asiakkaillemme.”,  toteaa hallituksen puheenjohtaja Kari Marttinen.

Asianajaja, varatuomari Mikko Leppä on erikoistunut riidanratkaisuun ja hänellä on vahva kokemus kaupallisiin riitoihin liittyvistä oikeudenkäynneistä sekä kotimaisista että kansainvälisistä välimiesmenettelyistä. Mikko siirtyi HPP:lle asianajotoimisto Boreniukselta.

Nokian entinen päälakimies, varatuomari Markku Mäkinen on erikoistunut teknologia-, media- ja telekommunikaatiohankkeisiin ja projekteihin.  Hän vastaa TMT–ryhmästä. Markku toimi aiemmin Nokian USA:n ja Kiinan toimintojen päälakimiehenä.

Asianajaja, varatuomari Tarja Pirinen on erikoistunut malminetsintä- ja kaivosprojekteihin sekä IT- ja teknologiayhtiöiden sopimuksiin. Hän vastaa HPP:n kaivostoiminta–ryhmästä. Tarja siirtyi asianajotoimisto KallioLaw:sta, jossa hän oli osakkaana.

Asianajaja Antti Säiläkivi on erikoistunut yrityskauppoihin, rahoitusjärjestelyihin, yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin ja neuvonantoon corporate governance –asioissa, joista hänellä on yli kymmenen vuoden laaja-alainen kokemus. Antti siirtyi HPP:lle asianajotoimisto Boreniukselta.

Asianajajaliitto hyväksyi uudet osakkaat kokouksessaan 1.2.2013.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä