HPP:n järjestämä Terveyspalveluiden kilpailutukset ja uusi hankintalaki –aamiaisseminaari on täynnä

HPP Asianajotoimisto järjestää keskiviikkona 22.3.2017 Terveyspalveluiden kilpailutukset ja uusi hankintalaki –aamiaisseminaarin. Seminaaria vetävät asianajajat Perttu Koivula ja Pekka Raatikainen. Asiantuntijoina seminaarissa ovat myös Outi Antila (STM), Timo T. Seppälä (THL) ja Tuomas Mattila Kuulo-Auris Oy:stä.

Perttu Koivula (asianajaja, VT) on ennen HPP:lle siirtymistään työskennellyt markkinaoikeustuomarina hankinta-asioissa sekä suuren vakuutusyhtiön hankintajuristina. Koivula kertoo seminaarissa käytännönläheisesti, miten hankintalainsäädännön uudistus on huomioitava terveyspalveluiden kilpailutuksissa.

Sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtaja Outi Antila (VT) on osallistunut sote-uudistuksen ja siinä erityisesti valinnanvapauslainsäädännön valmisteluun. Hän on myös Finanssivalvonnan johtokunnan jäsen ja hänellä on useita oman sekä muiden ministeriöiden työryhmien puheenjohtajuuksia ja jäsenyyksiä. Timo T. Seppälä (VTT) toimii yksikönpäällikkönä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa. Seppälä on ollut asiantuntijana useissa sote-valmistelun työryhmissä.
Tuomas Mattila (OTK, MBA) on Kuulo-Auris Oy:n toimitusjohtaja ja hänellä on monipuolista käytännön kokemusta julkisista hankinnoista sekä terveyspalveluiden yritystoiminnasta.

Seminaari on osoittautunut erittäin suosituksi, eikä ilmoittautumisia voida enää valitettavasti ottaa vastaan. On kuitenkin mahdollista, että aiheesta järjestetään vielä toinen seminaari.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä