HPP tukee yksinpurjehtija Ari Huuselaa

HPP on mukana tukemassa yksinpurjehtija Ari Huuselaa, joka aikoo osallistua yksinpurjehduksen kuninkuuskilpailuun Vendée Globeen vuonna 2020. HPP toimii purjehduksen juridisena neuvonantajana ja sponsorina.

Ari Huuselan muita tukijoita ovat dataoperaattori Ukkoverkot sekä Containerships.

Maailman vaativimmassa purjehduskilpailussa purjehditaan IMOCA60-veneillä maailman ympäri Etelämantereen kautta ilman ulkopuolista apua. Lähtö- ja päätepiste ovat Ranskan Les Sables d’Olonnéssa. Reitin pituus on noin 44 500 kilometriä. Kokonaisuudessaan purjehdus kestää noin kolme kuukautta.

Vendée Globen on purjehtinut kokonaisuudessaan alle sata ihmistä maailmassa. Ari Huusela on aiemmin purjehtinut kolme kertaa yksin Atlantin yli.

”Meille on suuri kunnia saada toimia tämän Suomen purjehdukselle historiallisen hankkeen juridisena neuvonantajana ja sponsorina. Moniulotteiset, vaativat ja tekniset projektit ovat HPP:ssä arkipäivää, mutta Arin hanke on vaativuudessa aivan omaa luokkaansa”, sanoo HPP:n osakas Pekka Raatikainen.

Ari Huuselan purjehdus on jo tässä vaiheessa saanut runsaasti julkisuutta. Hankkeesta ovat uutisoineet muiden muassa Kauppalehti, Talouselämä ja Helsingin Sanomat.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä