HPP siirtyy kasvustrategiassaan seuraavaan vaiheeseen

Hammarström Puhakka Partners on ollut viime vuosina maamme nopeimmin kasvava asianajotoimisto. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2009 6,9 miljoonaa euroa ja vuoden 2013 ennuste on n. 14 miljoonaa euroa, eli yrityksen koko on kaksinkertaistunut ja se on noussut yhdeksi merkittävimmistä liikejuridiikan toimijoista maassamme. Vuonna  2010 aloitettu Hammarström Puhakka Partnersin liiketoiminnan kasvustrategia ja siihen pohjautuva kehitysohjelma siirtyy seuraavan vaiheeseen.  HPP:n tuolloin strategiatyöllä aloittama yhteistyöprojekti toimitusjohtaja Markus Einiön kanssa päättyy alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja yritys siirtyy uuteen johtamismalliin 18.11.2013 alkaen.

Uudessa johtamismallissa operatiivisen päävastuun tulee kantamaan johtoryhmä, jonka puheenjohtajaksi on nimitetty Mikko Leppä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kari Marttinen. Uutta toimitusjohtajaa tai alalle tyypillistä managing partneria uudessa johtamismallissa ei ole.

”Yrityksen elinkaaren eri vaiheissa tarvitaan erilaisia johtamistapoja ja -taitoja. Suurimmat muutokset HPP:n toiminnassa on viimeisten vuosien aikana tehty ja niiden vakiinnuttamista yrityksen toimintaan kannattaa nyt jatkaa hieman erilaisella mallilla. Myös tuleva malli on toimialallamme Suomessa uudenlainen. Uskomme vahvasti, että malli tukee parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen menestystä ja kehittymistä jatkossa”, sanoo Markus Einiö, joka toimi ensimmäistä kertaa Suomessa  asianajotoimiston toimitusjohtajana olematta koulutukseltaan juristi.

”Viime vuodet ovat olleet yrityksellemme erittäin hyviä. Kiitämme Markusta menestyksekkäästä yhteistyöstä näinä vuosina.  Merkittävien rekrytointi-investointien jälkeen meillä on koossa erinomainen tiimi, jonka voimin rakennamme HPP:n tulevaisuuden seuraavia steppejä. Jatkamme voimakasta panostamista vaativaan riidanratkaisuun sekä yritysjärjestelyihin, joissa tavoitteemme on olla yksi toimialamme merkittävimmistä ja parhaista toimijoista. Valitsemillamme erikoistumisalueilla, joita ovat ympäristö- ja infrastruktuuri, kilpailu ja hankinta, meri- ja kuljetusoikeus,  teknologia sekä insolvenssi, tavoitteemme on olla maamme johtava asianajotoimisto”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kari Marttinen.

”Olen vakuuttunut, että HPP tulee jatkossa olemaan yksi toimialan vahvimmista menestyjistä maassamme,” uskoo Markus Einiö.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä