HPP on Suomen nopeimmin kasvava asianajotoimisto

Asianajotoimisto Hammarström Puhakka Partners Oy on maamme nopeimmin kasvava liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Talouselämä –lehden vuosittaisen toimistovertailun mukaan HPP otti ykköspaikan sekä liikevaihdon että liiketuloksen kasvussa. Selvästi toimialaa nopeammin kasvava Hammarström Puhakka Partners on maamme yhdeksänneksi suurin asianajotoimisto.

Talouselämä –lehti julkaisee kerran vuodessa asianajotoimistovertailun. Vertailussa on mukana 30 maamme suurinta asianajotoimistoa. Jo aiempina vuosina kärkikymmenikköön noussut HPP on noussut nyt maamme nopeimmin kasvavaksi toimistoksi sekä liikevaihdon että liiketuloksen kasvulla mitattuna. HPP:n liikevaihto kasvoi 33% ja liiketulos kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna.

Yli 20% kasvuun ylsi vain 6 toimistoa ja ainoastaan HPP:n liikevaihto kasvoi yli 30 prosenttia. HPP:n kasvu oli merkittävä myös kymmenen suurimman toimiston keskuudessa, sillä suurimman osan kasvu jäi alle kymmenen prosentin.

Toimitusjohtaja Markus Einiön mukaan viimeiset kaksi vuotta ovat olleet erinomaisia: “ Useamman vuoden jatkununeen määrätietoisen kehitystyön seurauksena toteutunut asiakastyytyväisyys on tuonut markkinaa nopeamman kasvun. Erityisen ilahtunut olen siitä, että asiakkaat ovat löytäneet meidän perinteisten vahvuusalueidemme, kilpailu-, meri-, ja ympäristöoikeuden lisäksi vaativiin riitoihin sekä yritys- ja rahoitusjärjestelyihin liittyvät palvelumme.Vahva panostuksemme näiden alueiden osaamiseeen on alkanut tuottaa hedelmää”.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä