HPP jatkaa formulalupauksen taustajoukoissa

Niko Karin GP3 –ura jatkuu MP Motorsport –tallin kuljettajana. HPP avusti Karia kauden 2018 kattavan kuljettajasopimuksen solmimisessa hollantilaisen MP Motorsportin kanssa. Viime kauden tapaan HPP jatkaa myös Niko Karin taustajoukoissa.

”Olen iloinen, että minulla on vahvat suomalaiset taustajoukot myös tulevalle kaudelle. Erityisen tärkeä on ollut HPP:n tuki kuljettajaurani kannalta tärkeissä sopimusneuvotteluissa. Saimme MP Motorsportin kanssa aikaan monin tavoin paremman paketin kuin muiden mahdollisten tallien kanssa. Nyt voin keskittyä olennaiseen eli ajamiseen ja tavoitella GP3-sarjan voittoa”, Niko Kari sanoo.

”Jatkamme erittäin mielellämme yhteistyötä Nikon kanssa ja seuraamme mielenkiinnolla Suomen kirkkaimman formulalupauksen reittiä kohta Nikon unelmaa F1-kuninkuusluokkaa. Tavoitteet on aina syytä asettaa korkealle. Sama pätee myös HPP:n toimintaan”, HPP:n toimitusjohtaja Markku Mäkinen toteaa.

GP3-kausi alkaa virallisilla testeillä 21.2.2018 paikkana Le Castellet, Ranska. Ensimmäinen kilpailu ajetaan F1-kilpailujen yhteydessä Barcelonassa 11.5.2018.

 

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä