HPP hakee teknologiaan ja tietosuojaan erikoistuneita juristeja

HPP on ICT-juridiikan terävintä kärkeä Suomessa. Osaamisemme on luokiteltu korkeimmalle tasolle useissa kansainvälisissä vertailuissa, kuten Chambers & Partners, Legal500, Best Lawyers.

Asiakkainamme on laaja joukko suomalaisia ja ulkomaalaisia teknologia-alan johtavia yrityksiä.

Haemme nopeasti kasvavaan teknologiatiimiimme 2–3 uutta juristia.

Tehtäviisi kuuluvat erityisesti tietosuojaan liittyvät asiat, IT-alan yritys- ja ulkoistusjärjestelyt sekä erilaisten sopimusten laatiminen. Työskentelet kansainvälisten asiakkaiden ja verkostojen parissa, mikä edellyttää sinulta sujuvaa ja virheetöntä kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Voit olla vastavalmistunut tulevaisuuden tähti tai jo muutaman vuoden käytännön kokemuksen hankkinut osaaja. Tärkeintä on yrittäjähenkisyys ja vahva halu kehittyä huippuosaajaksi toimialan johtavien asiantuntijoiden ohjauksessa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaina 10.2.2017 mennessä osoitteeseen rekry@hpp.fi ja kirjoita otsikkokenttään ”Teknologiajuristi”.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa henkilöstö- ja hallintojohtaja Katja Anttila perjantaina 3.2.2017 klo 10–11 ja tiistaina 7.2. klo 15-16 puh. 040 5609334.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä