HPP hakee kiinteistöjuristia

HPP Asianajotoimisto Oy on yksi maan johtavista asianajotoimistoista. Palveluksessamme on tällä hetkellä 75 juristia ja koko henkilökuntamme määrä on yli 125. Osaamisemme on luokiteltu korkeimmalle tasolle useissa kansainvälisissä vertailuissa, kuten Chambers & Partners, Legal500 ja Best Lawyers. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli yli 19 miljoonaa euroa.

Ympäristö, kiinteistöt & rakentaminen -ryhmämme asiakkaita ovat kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät, kiinteistöjen käyttäjät sekä teolliset ja infrastruktuuritoimijat. Avustamme asiakkaitamme muun muassa kiinteistökaupoissa, kiinteistökehityshankkeissa, rakennusprojekteissa sekä muissa kiinteistöliitännäisissä asioissa.

Haemme kiinteistöjuridiikasta kiinnostunutta juristia kasvamaan ja kehittymään kiinteistöjuridisten asioiden huippuosaajaksi.

Olet olennaiseen keskittyvä ja luotettava osaaja. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kiinteistöjuridisten tehtävien hoitamisesta, esimerkiksi kiinteistötransaktioista ja -järjestelyistä tai kiinteistöjen kehitys- tai rakennushankkeista, yhtiöjuristina, julkisella sektorilla tai asianajoalalla. Odotamme, että sinulla on vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Osaat toimia itsenäisesti ja osana ryhmää. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Arvostamme positiivista palvelualtista asennetta ja halua kehittyä alan huippuasiantuntijaksi.

Meillä pääset työskentelemään haastavissa ja monipuolisissa projekteissa sekä kehittymään mutkattomassa työyhteisössä, jossa ihmiset jakavat osaamistaan. Tarjoamme osaavan joukkueemme täyden tuen menestymisellesi.

Hae tehtävään viimeistään 4.6.2018 täyttämällä hakulomake

Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa HPP:n Kiinteistöt & rakentaminen -ryhmän vetäjä, osakas Jari Tuomala, puh. 040 553 1010.

Lisätietoa meistä löytyy kotisivuiltamme www.hpp.fi

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä