HPP ajajalupaus Niko Karin taustajoukkoihin

HPP on ryhtynyt tukemaan kilpa-autoilija Niko Karia. HPP:n tunnus nähdään Karin autossa ja ajohaalarissa hänen kilpaillessaan tällä kaudella kansainvälisessä GP3-sarjassa. GP3-sarjan kilpailut nähdään Suomessa C More -kanavalla.

17-vuotiasta Karia pidetään yhtenä suomalaisen autourheilun suurista lupauksista ja mahdollisena tulevaisuuden F1-kuljettajana. Hänen tähän asti suurin saavutuksensa on F4-sarjan voitto vuonna 2015.

Tällä kaudella hän edustaa GP3-sarjassa Arden International -tallia. Kari on myös valittu Red Bullin arvostettuun nuorten kuljettajien ohjelmaan. Niko Karin vahvuuksiin kuuluvat sadekelin ajaminen sekä kyky omaksua ratoja poikkeuksellisen nopeasti.

”Yhteistyökumppanien tuki on tärkeää myös urheilun kannalta. Yhteistyökumppanit varmistavat sen, että voin itse keskittyä täysipäiväisesti kehittymään ajajana”, Niko Kari sanoo.

”Urheilu ja siihen kuuluva jatkuva itsensä kehittäminen ovat tärkeä osa HPP:n arvomaailmaa”, HPP:n toimitusjohtaja Markku Mäkinen sanoo.

”Niko Kari on erinomainen esimerkki lahjakkaasta ja kunnianhimoisesta nuoresta urheilijasta. Arvostamme erityisesti sitä omistautumista ja keskittymistä, jota Niko osoittaa vaativassa lajissa. Voi hyvin sanoa, että Niko tekee saman kuin HPP – myös hän on erikoistunut olennaiseen.”

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä