Haussa Senior Counsel kilpailuryhmäämme

HPP Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen johtavista liikejuridiikan asianajotoimistoista. Palveluksessamme on yli 70 juristia. Koko henkilökuntamme määrä on noin 125.

HPP on erikoistunut olennaiseen. Panostamme asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseen tarjoamalla korkean lisäarvon juridisia palveluja. Tämä edellyttää asiakkaidemme liiketoiminnan syvällistä ymmärtämistä.

Työpaikkana HPP tunnetaan vahvasta juridisesta osaamisesta, hyvästä yhteishengestä sekä matalasta hierarkiasta. Asianajotoimistossamme panostetaan kasvun vauhdittamiseen ja kansainvälistymiseen.

Haluamme vahvistaa organisaatiotamme ja haemme nyt joukkoomme

SENIOR COUNSELIA KILPAILURYHMÄÄMME

Tässä tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti kilpailuoikeuden eri osa-alueilla kattaen mm. yrityskauppa- ja kartellivalvontaan sekä määräävän markkina-aseman väärinkäyttöön liittyvät toimeksiannot ja prosessit niin kansallisesti kuin EU-tasolla. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti kotimaisia ja kansainvälisiä suuria ja keskisuuria yrityksiä ja yhteisöjä.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi olet kilpailulainsäädännön syväosaaja, olennaiseen keskittyvä ja asiakaslähtöinen juristi, jolla on vähintään kuuden vuoden kokemus kilpailuoikeuden ja sen eri osa-alueiden soveltamisesta. Hoidat itsenäisesti isojakin kokonaisuuksia ja osaat johtaa ja organisoida tiimin sisäistä työskentelyä sekä koordinoida sitä myös toimiston muiden juridiikkatiimien kanssa. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on vahva halu kehittyä edelleen oman alasi huippuasiantuntijana ja tuot oman vahvan panoksesi myös ryhmän kehittämiseen. Työskentelytyyliltäsi olet joustava, käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen ja hyvä tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen toimenkuvan sekä haastavia ja monipuolisia toimeksiantoja mutkattomassa organisaatiossamme. Pääset kehittämään osaamistasi ja taitojasi niin kilpailuoikeuden prosessien (antitrust) kuin yrityskauppavalvonnan saralla. Joustava hybridityömalli ja toimisto Helsingin ytimessä luovat erinomaiset puitteet työskentelylle. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde voimassa toistaiseksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi linkin kautta viimeistään 6.2.2023. Etenemme valintaprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat osakas Tuomas Saraste 25.1. klo 10–11 ja osakas Anna Roubier 30.1. ja 31.1. klo 13–14.

Lisätietoa kilpailuryhmämme palveluista sekä viimeaikaisista toimeksiannoistamme.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä