Harri Hynninen ja Marko Wainio HPP:n osakkaiksi

HPP Asianajotoimisto Oy:n osakkaiksi on nimitetty asianajaja, varatuomari Harri Hynninen ja asianajaja, varatuomari Marko Wainio. Hynninen ja Wainio aloittivat tehtävissään 3.10.2016. He ovat aikaisemmin työskennelleet kansainvälisessä asianajotoimistossa Helsingissä.

Harri Hynnisellä (kuvassa vasemmalla) on laaja kokemus yritysjärjestelyistä sekä yhtiöoikeudellisista ja arvopaperimarkkinaoikeudellisista asioista. Harrin asiakkaisiin kuuluu investointipankkeja, pääomasijoittajia ja pörssissä noteerattuja julkisia osakeyhtiöitä. Harri edustaa asiakkaitaan myös riita-asioissa sekä yleisissä tuomioistuimissa että välimiesoikeuksissa erityisesti yritysjärjestelyihin sekä yhteisöoikeudellisiin asioihin ja arvopaperimarkkinoihin liittyvissä kysymyksissä.

Marko Wainio (kuvassa oikealla) on erikoistunut riidanratkaisuun. Hänellä on mittava kokemus laajojen ja monimutkaisten riita-asioiden ratkaisemisesta sekä asiamiehenä että välimiehenä. Markon asiakkaisiin kuuluu pörssissä noteerattuja julkisia osakeyhtiöitä sekä yhteisöjä eri toimialoilta.

Kaikki merkittävät kansainväliset asianajoalaa arvioivat hakemistot sijoittavat molemmat ammattilaiset maamme johtavien asianajajien joukkoon.

”Harri Hynninen ja Marko Wainio kuuluvat Suomen ykkösnimiin yritysjärjestelyjen ja riidanratkaisun asiantuntijoina. Heidän kokemuksensa ja osaamisensa vahvistaisi jokaista suomalaista asianajotoimistoa”, HPP:n toimitusjohtaja Markku Mäkinen sanoo.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä