Haemme kokenutta verojuristia

HPP Asianajotoimisto Oy on yksi maan johtavista asianajotoimistoista. Palveluksessamme on tällä hetkellä 69 juristia ja koko henkilökuntamme määrä on yli 100. Osaamisemme on luokiteltu korkeimmalle tasolle myös useissa kansainvälisissä vertailuissa, kuten Chambers & Partners, Legal500 ja Best Lawyers. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 17.5 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kasvavan veroryhmämme vahvistukseksi kokenutta verojuristia, jolla on vankka osaaminen yritysten ja yhteisöjen tuloverotukseen ja/tai arvonlisäverotukseen liittyvien vaativien vero-oikeudellisten kysymysten neuvonnasta ja ratkaisemisesta yhtiöjuristina, asianajoalalla tai tilintarkastusyhteisössä.

Olet oleelliseen keskittyvä, luotettava asiantuntija ja nautit asiakkaiden liiketoimintaan liittyvien tarpeiden ratkaisemisesta. Olet tottunut työskentelemään myös kansainvälisten asiakkaiden ja verkostojen parissa ja ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisissä, haastavissa ja ainutlaatuisissa projekteissa sekä kehittymään mutkattomassa työyhteisössä, jossa ihmiset jakavat osaamistaan. Tarjoamme osaavan joukkueemme täyden tuen menestymisellesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HPP:n veroryhmän vetäjä Marko Koski +358 44 758 2475 puhelimitse keskiviikkona 4.10. klo 10:00 – 11:00 ja maanantaina 9.10. klo 10:00 – 11:00.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 22.10.2017 mennessä osoitteeseen rekry@hpp.fi ja kirjoita otsikkokenttään ”Verojuristi”.

Viimeaikaisia projektejamme sekä lisätietoa meistä löytyy kotisivuiltamme www.hpp.fi

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä