Associate Trainee – Ympäristö ja M&A – ryhmiin

Etsimme kahta opintojen loppuvaiheessa olevaa Associate Traineeta syyskuussa 2017 alkavalle harjoittelujaksolle. Harjoittelujakso kestää neljä kuukautta, jonka aikana työskentely on kokopäiväistä. Pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia tehtäviä, työskennellen kiinnostuksesi mukaan tiiviissä yhteistyössä joko M&A- tai ympäristötiimin juristien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa oikeudelliset selvitystyöt, tiedonhaut, sekä erilaisten asiakirjojen laatiminen. Toimeksiantomme ovat usein kansainvälisiä, joten erinomainen englannin kielen taito on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle.

Meillä pääset osaksi dynaamista ja mutkatonta porukkaamme sekä kehittämään osaamistasi haasteellisten työtehtävien kautta. Tarjoamme mahdollisuutta päästä työskentelemään myös ydintiimisi ulkopuolella ja laajentamaan kokemustasi myös muutamalta muulta liikejuridiikan osa-alueelta. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on mutkaton ja joustava asenne, sopivasti oma-aloitteisuutta ja rutkasti sinnikkyyttä tehtäviä suorittaessasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä 2.4.2017 mennessä englanninkielinen hakemuksesi, CV ja opintosuoritusote yhtenä liitetiedostona osoitteeseen: trainee@hpp.fi. Merkitse otsikoksi kiinnostuksesi mukaan, joko Associate trainee M&A tai Associate trainee ympäristö.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä