Associate Kiti Karviselle tutkielmapalkinto

HPP:n kilpailuoikeusryhmän associate Kiti Karvisen tutkielma on palkittu Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan tutkielmapalkinnolla

Tutkielmassa ”Kilpailunrikkomuksen uusiminen –Uusimisesta kiinnijääminen yritysten toimintaan vaikuttavana tekijänä” on selvitetty kartellien uusimisesta kiinnijäämisen vaikutuksia yritysten toimintaan. Selvityksessä tarkastellaan kartellin uusimisen olemassaoloa, siihen vaikuttavia tekijöitä sekä erityisesti kartellin uusimisen johdosta korotetun sakon ja uusimisesta kiinnijäämisen käytännön vaikutuksia yritysten toimintaan.

Karvisen tutkielma on julkaistu myös Kilpailuviraston selvityksiä -sarjassa vuoden 2011 lopulla. Kilpailuvirasto julkaisee selvityksiä -sarjassa yliopistoissa ja korkeakouluissa valmistuneita laadukkaita tutkielmia, joiden aihe liittyy kilpailuoikeuteen tai kilpailun taloustieteeseen.

Karvinen on julkaissut myös lyhyemmän artikkelin aiheesta Suomen Kilpailuoikeudellisen yhdistyksen vuosikirjassa ja artikkeli ”Kartellin uusimisen johdosta korotetut sakot ja niiden merkitys yritysten tulevaan käyttäytymiseen” on luettavissa Kilpailuoikeudellisesta vuosikirjasta 2010.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä