Antti Rintakoski vahvistamaan HPP:n rahoitusryhmää

Antti Rintakoski on nimitetty Specialist Counseliksi vahvistamaan HPP:n rahoitusryhmää.

Antti Rintakoskella on laaja kokemus kotimaisista ja rajat ylittävistä oman ja vieraan pääoman ehtoisista rahoitusjärjestelyistä. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat esimerkiksi yritys- ja kiinteistöjärjestelyjen rahoitus, projekti- ja infrastruktuurirahoitus, joukkovelkakirjarahoitus, factoring- ja leasing-järjestelyt sekä vapaaehtoiset uudelleenjärjestelyt.

Antti on arvostettu rahoitusjuristi ja hänet tunnetaan osallistumisestaan useisiin Suomen markkinoiden haastavimpiin ja merkittävimpiin toimeksiantoihin. Asianajotoimistossa hankitun vuosikymmenen kokemuksen lisäksi hän on kehittänyt asiantuntemustaan OP Yrityspankissa ja Euroopan investointipankissa. Tämä antaa hänelle erinomaisen kaupallisen näkemyksen ja käytännön osaamisen rahoituslaitosten vaatimuksista.

”HPP pyrkii tarjoamaan asiakkailleen laajan oikeudellisen osaamisen ja ymmärtämään heidän liiketoimintaansa ja toimialaansa. Kokemuksellaan, asiantuntemuksellaan ja taidoillaan Antti Rintakoski auttaa meitä saavuttamaan molemmat päämäärät. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan rahoitustiimiimme ja jatkamme innolla markkinoiden kärkiryhmän rakentamista”, sanoo Björn Nykvist, HPP:n rahoitusryhmän vetäjä.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä