Tervetuloa seuraamaan HPP:n työoikeuden Lainkuuliaiset-sarjaa!

Lainkuuliaisissa käsittelemme ajankohtaisia työoikeuden aiheita oikeuskäytännön näkökulmasta. Olemme rakentaneet Lainkuuliaiset-sarjan juuri teille työnantajille ja HR-ammattilaisille.

Käsittelemme Lainkuuliaisten jaksoissa työoikeuden tapauksia ja avaamme niistä tehtyjä päätöksiä käytännönläheisesti ja ytimekkäästi 10-15 min jaksoissa. Aiheina meillä on mm. kilpailukieltosopimukset, uudelleen sijoittaminen ja työsuhteen ehtojen muuttaminen. Tilaa Lainkuuliaiset ja saat uusimmat jaksot suoraan sähköpostiisi.

Asiantuntijoillamme on syvä osaaminen työoikeuden kaikilta osa-alueilta.

Asiantuntijoiltamme saat neuvot kai­kis­sa työ­- ja palvelusuhteisiin liit­ty­vis­sä ky­sy­myk­sis­sä työ- ja toi­mi­tus­joh­ta­ja­so­pi­mus­ten tekemisestä työ- ja toimisuhteiden päättämiseen sekä työoikeudellisten erimielisyyksien ratkaisemiseen. Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani päivittäisissä työelämään liittyvissä juridisissa kysymyksissä, erilaisissa työpaikan muutostilanteissa mukaan lukien muun muassa työvoiman uudelleenjärjestelyt ja yhteistoimintaneuvottelut, työvoiman ulkoistamisessa, tietosuojakysymyksissä ja työturvallisuusasioissa. Neuvomme asiakkaitamme myös yrityssalaisuuksien suojaamista koskevissa asioissa, henkilöstön palkitsemisessa, tie­to­suo­ja­ky­sy­myk­sissä sekä työ­tur­val­li­suus­asioissa.

Terveisin HPP:n työoikeustiimi.

Tilaa jaksot veloituksetta tästä!

Työoikeus

Asiantuntijat

Henna

Wiklund

Partner

Jenni

Malin

Associate

Johanna

Salonen

Senior Associate

Visaperttu

Vasala

Senior Advisor

Ota yhteyttä