HPP avusti WasaGroupia Kuopion pääpelastusaseman kaupassa

Neulamäki

Kiinteistökehitysyhtiö WasaGroup Oy on myynyt 31.1.2023 allekirjoitetulla kauppakirjalla Nordisk Renting Oy:lle Kuopion Neulamäessä parhaillaan rakenteilla olevan uuden pääpelastusaseman.

Valtatie 5:n vieressä ja lähellä esimerkiksi Savilahden kampusaluetta ja Kuopion yliopistollista sairaalaa strategisesti sijaitsevalle pääpelastusasemalle sijoitetaan muiden muassa onnettomuuksien ehkäisyn ja varautumisen palveluita, ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa toimivat pelastustoiminnan ja ensihoidon palvelut sekä Palomuseo. Kuopion kaupunki on allekirjoittanut pelastusaseman vuokrauksen esisopimuksen, joka on siirtynyt toimintansa 1.1.2023 aloittaneelle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pelastusasema valmistuu käyttöön tämän vuoden lopulla, ja sen avajaisia on tarkoitus viettää maaliskuussa 2024. Kauppa on osa WasaGroupin liiketoimintastrategiaa, jossa toteutetaan kiinteistökehityshankkeita eri sijoittajakumppaneille muun muassa yhteiskuntakiinteistöjen markkinoilla.

HPP toimi järjestelyssä myyjän oikeudellisena neuvonantajana.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

rakennus 2
Kiinteistöt

HPP avusti Auratum Kiinteistöjen hallinnoimaa AKR Tuottoa liikerakennuksen omistavan kiinteistöyhtiön osakkeiden myynnissä

hpp-lahti-kulma
Kiinteistöt

HPP avusti Luhta-Kiinteistöjä Lahden keskustassa sijaitsevien kiinteistöjen myynnissä

HPP avusti Helsingin Kasarmikadun hotellikiinteistön myynnissä
Kiinteistöt

HPP avusti Helsingin Kasarmikadun hotellikiinteistön myynnissä

Ota yhteyttä