HPP avusti Corsair Gamingiä videosovellus EpocCamin hankinnassa

HPP avusti Corsair Gamingiä videosovellus EpocCamin hankinnassa

HPP toimi Corsair Gaming Inc:n (NASDAQ:CRSR) oikeudellisena neuvonantajana älypuhelinsovellus EpocCamin hankinnassa. EpocCam on yksi johtavista Applen App Storen videosovelluksista, jolla on yli 5 miljoonaa latausta. Sen avulla käyttäjät voivat helposti muuttaa iOS-laitteensa, kuten iPhonen tai iPadin, langattomaksi teräväpiirtokameraksi Windowsille ja MacOS:lle. EpocCam toimii saumattomasti suurimpien videosovellusten, kuten Zoomin, Skype, OBS Studion, Google Meetin tai Microsoft Teamsin kanssa mahdollistaen chattailu, suoratoisto tai nauhoitus HD-tarkkuudella.

Corsair Gaming Inc. on Kaliforniassa sijaitseva maailman suorituskykyisimpien pelien oheislaitteiden ja harrastajakomponenttien markkinajohtaja ja sen markkina-arvo on 2,3 miljardia dollaria. EpocCam liittyy CORSAIRin Elgato-tytäryhtiön osaksi laajentaakseen sisällöntuottajien tuotevalikoimaa. EpocCamin perustaja ja pääkehittäjä Sami Grohn liittyy Elgatoon pääohjelmistoinsinöörinä.

HPP neuvoi yhtiötä yhtiöoikeudellisissa, kaupallisissa, työoikeudellisissa, immateriaalioikeudellisissa ja verotuksellisissa asioissa.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä